Beoordelingen van Fresh & Friends Delft

Recente recensies

5.0
Ber
26 februari 2024

Bezorging kwam met extra blikjes frisdrank, heel fijn. Wraps waren klein in proportie met loaded fries, verder wel lekker! Wist niet dat je zelf de inhoud van de Chicks Dig Me erin moest doen, maar dat was ook geen ramp.

Stephen aslade
24 februari 2024

Great tasting bacon and cheese burger.

Lisette
19 februari 2024
Reactie van Fresh & Friends

Hi Lisette, heel erg bedankt voor je mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Antony
15 februari 2024

I'm infrequently in Delft, but when I'm there I always order myself a burger. The vegan bacon cheese is absolutely killer and delicious. I highly recommend ordering some food here if you're in town. Their vegan options are awesome!

Stefan van der Sman
8 februari 2024

Zeer snel bezorgd en alles was goed warm. De patat was erg lekker! Hamburger was prima. Koude blikje cola zat wel tussen de warmen spullen.

Reactie van Fresh & Friends

Beste Stefan, dank voor je feedback, daar leren we van! We zullen de komende tijd gaan testen of we de drankjes apart kunnen leveren. Dank voor de tip!

Willy Idili
29 januari 2024
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Willy, fijn dat het zo heeft gesmaakt, dank je wel voor je feedback!

ShAb
26 januari 2024
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Shab, dank je wel voor je feedback en we zijn heel blij dat het eten zo heeft gesmaakt. Onze oprechte excuses als de bezorging niet helemaal naar tevredenheid was. We hopen op een betere ervaring de volgende keer!

Joris
21 januari 2024

Burgers en frietjes waren top. Zoete aardappelfrietjes waren niet zoals ik ze gewend was: knapperig, maar klef en zacht

Reactie van Fresh & Friends

Beste Joris, dank voor je feedback, daar leren we van! Fijn dat de burgers en gewone frites hebben gesmaakt en we gaan uitzoeken hoe het kan gebeuren dat de zoete frites niet knapperig was. Om het goed te maken nemen we graag even contact met je op. We hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien.

HHs
11 januari 2024
Reactie van Fresh & Friends

Hoi HHs, dank je wel voor deze mooie review en fijn dat het heeft gesmaakt!

Stephen Slade
21 december 2023

Thanks Liz and the team for a wonderful eating experience. The bacon cheese burger was so tasty. Thank you for going the extra mile to make my evening th best! Thanks again. Stephen

Reactie van Fresh & Friends

Hi Stephen, we are so happy to hear that the experience was much better! Thank you so much for letting us know and we hope to see you again as happy customer next time. Merry Christmas!

Ccc
10 december 2023

Amazing!! The fries were better than ever and the burgers delicious:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hi C, thank you so much for your lovely feedback! We are so happy you enjoyed the food. Hope to see you again soon as a happy customer!

Stephen Slade
8 december 2023

Hi there, food arrived on time and was a big portion. Great value. The problem was it was almost cold on arrival. What a shame! I had the Gorgeous Gorgonzola Menu, and because it was almost cold the burger did not taste the best. Likewise, sweet potato fries were a bit soggy and cold. I thought by dipping them in the garlic sause it might make them nicer, but just added to the cold taste. It spoiled my evening.

Reactie van Fresh & Friends

Dear Stephen, we sincerely apologize for this bad experience, that is not the service we are aiming for! We would like to make nit up to you and will contact you directly to come up with a satisfying solution. We hope to see you again soon as happy customer!

Anke
4 december 2023

prima eten en prima bezorging! vraag: waarom is het brood zo taai? Noch met mes of tanden kan ik het snijden of afhappen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hi Anke, dank voor je feedback, daar leren we van! Taai brood is natuurlijk niet de bedoeling, onze oprechte excuses hiervoor. Wij gaan het verwarmproces opnieuw bekijken testen om te voorkomen dat dit in de toekomst nog een keer gebeurt. Om je te bedanken, sturen we je graag een bedankje en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te morgen zien.

Amina Hasbi
3 december 2023

Heerlijke burgers met een ruimte portie friet. De hoeveelheid friet die je bij een burger krijgt is voldoende voor 2 personen en de party plate is een absolute aanrader.

Louisa
3 december 2023

Heerlijk

Marjolijn Janssen
25 november 2023

Het was niet wat ik had besteld. Ik vind het zonde en niet duurzaam om het terug te sturen, dus ik heb het op gegeten. Ook lekker hoor, die vegakip met alfalfa, maar ik had me verheugd op de Holy Guacemoly. Volgende keer een kortingscode zou fijn zijn🙂

Reactie van Fresh & Friends

Ooooh Marjolijn, wat ontzettend dom van ons! Onze oprechte excuses voor deze fout, deze verwisseling had niet mogen gebeuren. Natuurlijk gaan we dit goed maken, we sturen je een tegemoetkoming via de mail en gaan ervan uit dat het de volgende keer helemaal goed zal gaan.

Vincent B
19 november 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Vincent, dank je wel voor je feedback en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

Lisette
19 november 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Lisette, dank voor je mooie review, daar doen we het voor!

Vincent
18 november 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Vincent, dank voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Bob
28 oktober 2023

De vega milkshakes waren goed, maar zeker geen 6 euro waard.

Reactie van Fresh & Friends

Hi Bob, heel erg bedankt voor je nuttige feedback! We zijn blij dat het eten goed heeft gesmaakt. Wij willen ons graag onderscheiden met mooie producten zoals ons vanille-ijs (gemaakt van cashewnoten en niet van soja), wat helaas niet altijd de goedkoopste keuze is qua inkoop. Weet in ieder geval dat we blijven altijd op zoek zijn naar de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Gijs
28 oktober 2023

Heerlijke burgers en frietjes. Keurig op tijd bezorgd, de bezorger verontschuldigde zich zelfs dat ie 3 minuten te laat was!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Gijs, dank je wel voor deze mooie review, en vooral dat het eten zo goed heeft gesmaakt. Daar doen we het voor!

Lisette
22 oktober 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Lisette, dank voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Hettie
20 oktober 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Hettie, wat enorm fijn dat het zo heeft gesmaakt, daar doen we het voor! Dank je we voor je feedback, dat waarderen wij enorm.

Frank
11 oktober 2023

Lekkere, goed gevulde burgers die niet gelijk uit elkaar vallen als je ze oppakt. Patat ook lekker krokant, beetje veel kaas naar mijn smaak, maar dat is waarschijnlijk persoonlijk.

Reactie van Fresh & Friends

Hi Frank, dank je wel voor deze mooie review! Mocht je de volgende keer iets minder kaas willen (of de kaas apart bijvoorbeeld) schrijf het gerust bij de opmerkingen, dan houden we er rekening mee. Hopelijk tot gauw!

Cille
11 oktober 2023

Het was echt heel lekker, zeker het wachten waard. Bedankt ook voor de vriendelijke service aan de telefoon en bij de bezorging!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Cille, dank je wel voor deze mooie review en fijn dat het zo gesmaakt heeft, daar doen we het voor!

Jip
9 oktober 2023

Wederom heel lekker

Reactie van Fresh & Friends

Hi Jip, heel erg bedankt voor je mooie feedback en super dat het heeft gesmaakt, daar worden we heel blij van!

V
1 oktober 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi V, fijn dat het zo heeft gesmaakt! We zagen dat je minder tevreden bent over de bezorging, daar gaan we intern extra aandacht aan besteden. Dank voor je feedback.

Vd Zee
27 september 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi ... vd Zee, dank je wel voor deze mooie review en leuk dat je de bestelling kwam ophalen, altijd gezellig om onze klanten ook in het echt te ontmoeten!

V.B
20 september 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi VB, dank je wel voor deze mooie review en fijn dat het zo gesmaakt heeft!

Stefhen
31 augustus 2023

These burgers overshadow most burgers that have meat in them, making the vegetarian alternative quite accessible.

Reactie van Fresh & Friends

Hi Stefhen, thank you so much for this amazing feedback! We hope that this can convince even meatlovers to try and enjoy a meatless alternative; good for animal and planet!

Sel
23 augustus 2023

Het eten van jullie is altijd zo lekker! Echt top eten, lieve bezorgers en goede service. Gister voor het eerst de vlammetjes geproefd, ik zei letterlijk “wow” haha. Echt top !!:) als veganist heb je nauwelijks bestelopties in Delft, des te leuker dat jullie er zijn en t ook nog fantastisch smaakt.

Reactie van Fresh & Friends

Hi Sel, wat een ontzettend lieve review, daar worden we heel blij van! We zien het als een uitdaging om zo lekker mogelijk vegetarisch en plantaardig te koken zodat we kunnen streven naar onze droom: een wereld zonder bio-industrie! We hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien.

Eduardo
19 augustus 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Eduardo, dank je wel voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

CCC
7 augustus 2023

Excellent as always.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hi CCC, thank you so much for this review and we are so happy to deliver you a consistent level of quality, your feedback is much appreciated!

W
4 augustus 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi W, heel erg bedankt voor deze mooie score! We hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien.

Latoya
29 juli 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Latoya, dank je wel voor deze prachtige review, fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Stefan
29 juli 2023

Goed eten en snel bezorgd. Veel sneller dan eerder aangegeven dus dat was een prettige verrassing. Een klein puntje van kritiek zou zijn dat er naar onze smaak iets teveel saus en natte groente rond in de burger zit die het geheel een beetje overweldigen.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Stefan, heel erg bedankt voor je feedback en we zijn er meteen mee aan de slag gegaan om dit in de toekomst te voorkomen. Graag nemen we contact met je op om dit goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

Mihai
25 juni 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Mihai, dank je voor deze mooie review en super fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Antony
22 juni 2023

Solid burger as always. For me it was on point again, good taste on the burger and the fries. Thanks!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Antony, we are so happy that you are happy (again)! Thank you so much for this feedback, we appreciate it a lot.

Eduardo
31 mei 2023

there was virtually no gorgonzola cheese and no sauce at all on the upper bun

Reactie van Fresh & Friends

Hi Eduardo, Thank you so much for your feedback and we are so sorry that we did not meet your expectations. We made sure that our kitchen-heroes are informed about the right toppings and the right amount. We will contact you for a solution and please contact us directly if a problem occurs so we can solve it directly for you.

E
28 mei 2023

Burger is prima, maar aan de frietjes moet echt worden gewerkt. Meerendeel is krokant van buiten en leeg van binnen. Zeker voor een burgermenu van 20 euro. Prijs-kwaliteitverhouding klopt niet. Sorry.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi E, dank je wel voor bericht en sorry dat de frites niet naar verwachting was, dat is niet de service waar wij voor staan. Graag nemen we contact met je op om het goed te maken en we hopen je gauw als tevreden klant terug te zien.

Tjarko
18 mei 2023

Bezorging eerder dan voorspeld (positief) maar het eten, met name de frites, waren koud. Zonde want de smaak is top.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Tjarko, wat ontzettend vervelend en onze oprechte excuses hiervoor! We nemen graag even contact met je op om het goed te maken. Dank voor je feedback, daar leren we van en we hopen het niet, maar mocht je een keer niet tevreden zijn, bel ons gerust en we zoeken meteen een oplossing zodat je alsnog lekker kunt eten!

Stefhen
15 mei 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Stefhen, dank je wel voor deze mooie feedback, wij worden heel blij als jij blij bent! Hopelijk tot gauw weer.

Peter Tetteroo
1 mei 2023

Heerlijk en verassend eten. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Peter, dank je wel voor deze hele mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt! Ik dacht je stem al te herkennen aan de telefoon... leuk om je op deze manier weer tegen te komen. Hopelijk tot gauw!

CC
1 mei 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi CC, dank je wel voor deze mooie review en heel fijn dat het zo gesmaakt heeft!

Anke
29 april 2023

de patat was de vorige keer veel beter. Nu droog en oud.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anke, wat ontzettend vervelend dat de frites niet goed was, dat willen we goed maken! We nemen graag even contact met je op en hopen je de volgende keer als tevreden klant terug te mogen verwelkomen!

Daphne Duyverman
17 april 2023

Heerlijk en verzorgd!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Daphne, dank je wel voor deze mooie review en super fijn dat het zo heeft gesmaakt, daar doen we het voor!

M
9 april 2023

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb. En waarschijnlijk ook de laatste keer...hamburger en de frites waren al lauw bij bezorging. En dat is bijzonder, want de zaak is aan de overkant !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi M, wat ontzettend vervelend dat het eten niet naar wens was, daar balen wij ook van! Onze oprechte excuses hiervoor en we nemen graag contact met je op om het goed te maken. Mocht het ooit nog eens gebeuren (wat natuurlijk niet te hopen is) bel ons gerust meteen op, dan zorgen we voor een goede oplossing. We hopen op een betere volgende keer en dank je wel voor de feedback, daar leren we van!

Maud
8 april 2023

Snel en warm bezorgd. Echt heerlijke, rijkelijk belegde cheeseburgers!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Maud, dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat het zo heeft gesmaakt en hopelijk tot de volgende keer.

Olina Bolta
2 april 2023

Super snelle bestelling op kunnen halen, heel lekker eten en de truffelmayo was perfect! Zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Olina, dank je wel voor deze mooie review en super fijn dat het zo heeft gesmaakt! We vinden het altijd leuk om onze klanten ook eens "live" te zien, dus hopelijk tot gauw!

Joris
24 maart 2023

Frites waren niet erg lekker. Smaakten een beetje alsof ze al eerder waren gebakken en een tijdje zijn warmgehouden. Dat is niet helemaal wat ik had verwacht.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Joris, wat ontzettend jammer dat de frites niet naar wens was, onze oprechte excuses hiervoor! Juist onze frites is zeer geliefd, dus wij gaan met het keukenteam kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. We nemen graag contact met je op om een passende oplossing te vinden en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

Michel
17 maart 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Michel, dank je wel voor deze mooie review, daar worden we heel blij van en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Erika Hentschel
25 februari 2023

Unfortunately both our burgers were cold. The fries were still hot. A pity, otherwise it would have been really good.

Reactie van Fresh & Friends

Hi Erika, we apologize for the fact that the order was not to your satisfaction, that is not the quality that we want to deliver! We will contact you to find a solution and hope to welcome you soon again as satisfied customer.

Els Kersbergen
24 februari 2023

Heerlijk en super snel bezorgd vegetarisch eten. Origineel en bijzondere smaken. Ook onze fervente vlees eten zijn grote fans! Zo goed bezig!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Els, dank je wel voor deze superleuke review en je hebt gelijk: we hebben ook veel vleeseters als tevreden klant, dus goed om te weten voor diegenen die nog aarzelen!

Toine
14 februari 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Toine, dank je wel voor deze mooie review, daar worden we heel blij van!

Joseph
13 februari 2023

Wat een geweldige burgers!! Ik had dit keer de krokante kip burgen. Niet normaal lekker. Aanrader

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Joseph, wat een heerlijke enthousiaste reactie! daar worden we heel blij van! Fijn dat het zo heeft gesmaakt en hopelijk tot gauw.

Lisette
5 februari 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Lisette, dank je wel voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Gerrit
5 februari 2023

Het eten was echt helemaal top! Ze liepen tegen wat logistieke problemen op en hebben dat toen op tijd gemeld en gecompenseerd. Goed eten en professionele mensen, aanrader!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Gerrit, het kan inderdaad wel eens fout gaan, maar we hopen altijd een passende oplossing te kunnen bieden zodat je als klant tevreden bent. Fijn dat het is gelukt en we hopen je gauw als tevreden klant terug te mogen zien!

Merel
4 februari 2023

Altijd lekker eten en super goede vega en vegan opties. Aanrader!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Merel, dank je wel voor je feedback, fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht je leuke ideeen hebben voor ons om op de kaart te zetten, dan horen we dat graag!

Hugo Brouwers
1 februari 2023

De smaak van de producten was zeer goed, echter werd de bestelling koud geleverd en was de patat steenhard geworden. Dit was niet echt fijn.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Hugo, onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring, dat is niet de service waar wij voor staan! We gaan kijken hoe we dit goed kunnen maken met je en hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien!

Mariska
31 januari 2023

Zo vriendelijk geholpen en met een persoonlijk kaartje erbij, Love It

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Mariska, dank je wel voor je leuke feedback en graag gedaan natuurlijk! Mocht je nog tips hebben hoe wij van de 4 sterren een 5 sterren ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag. We leren graag van de feedback die we krijgen.

Zohara
29 januari 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hi Zohara, thank you so much for your nice review! If you have any tips on how to make the 4 stars a 5 starts experience, then please let us know. We love to learn from your feedback.

Anoniem
26 januari 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anoniempje, dank je wel voor deze mooie feedback, daar worden we blij van!

K.
25 januari 2023

Prima burgers en knapperige friet. Superleuk ingepakt. Made with love.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi K, wat fijn dat je het zo leuk vond! We beleven veel plezier aan het leuk en mooi inpakken van de bestellingen. We hopen je gauw weer een mooi pakketje te mogen bezorgen!

Marjolijn
22 januari 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Marjolein, sorry voor de late reactie maar niet minder gemeend: DANK JE WEL VOOR JE MOOIE REVIEW! daar worden we heel blij van. Hopelijk tot gauw!

DRI
20 januari 2023

Best burgers and fries! Very nice service.

Reactie van Fresh & Friends

Hi DRI, Thank you so much for your lovely feedback, we truly appreciate it!

CCC
15 januari 2023

The burger and fries excellent, as always. Was not a fan of the shoarma, as it was heavy on the aubergine and Tahine without crunchy vegetables to counterbalance. Would not order this again. Lasagna that I had before also was not really tasty. My advice would be to stick to the burgers, which always deliver.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hi CCC, what a pity that the dishes were not to your satisfaction. We love to make make it up to you and will contact you for a proper compensation. We hope to see you again soon as happy customer!

Ilona
15 januari 2023

Het eten kon niet bij ons worden bezorgd omdat er te weinig bezorgcapaciteit was, dat kan natuurlijk gebeuren. Er voor gekozen om het om 20.10u op te halen, wij waren er ook stipt op tijd. 10 minuten later thuis; alles koud! Hoe kan dat? En niet zo'n beetje ook! Stond het blijkbaar gewoon al een tijd op ons te wachten (19.42u besteld)...? Dat was echt zooo balen want het eten is anders echt top! Het is zo'n goed concept, duurzaam, vers! Het eten is heerlijk maar het moet wel warm zijn.

Pieter-Jan
8 januari 2023

Zeer lekkere burgers, ook voor wie de vlees-variant gewend is. Zoals gevraagd stond op elke burger welke het was, helemaal top!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Pieter-Jan, wat fijn dat het zo heeft gesmaakt. We hopen inderdaad ook de vleeseters over te halen om iets te minderen met vlees, zonder in te hoeven leveren op smaak! We hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien.

Tjarko
7 januari 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Tjarko, dank je wel voor je fijne review, daar worden we blij van! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4-sterren een 5 sterren ervaring kunnen maken voor de bezorging, laat het ons weten. Je kan ons 24/7 bereiken op hello@freshandfriends.nl en bellen is ook altijd gezellig :)

Joris
25 december 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Joris, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Stefania
25 december 2022

De burgers zijn erg lekker! Minpunt: geen glutenvrije brood beschikbaar dus ik kreeg mijn burger zonder brood, wel voor hetzelfde prijs... je kunt het tegenwoordig niet maken om geen GF brood te hebben eigenlijk....

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Stefania, je hebt helemaal gelijk! Toen wij een klein jaar geleden begonnen konden wij geen mooi glutenvrij brood vinden, maar er kan in de tussentijd best veel zijn veranderd. We gaan actiever op zoek naar GF brood en we hopen je hiermee beter van dienst te kunnen zijn!

anoniem
23 december 2022

Eten was weer heerlijk

Reactie van Fresh & Friends

Hoi, dank je wel voor deze mooie review, daar worden we blij van!

Maud
21 december 2022

Bezorging was supersnel. Vooral de cheeseburger en lasagne waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Maud, dank je wel voor deze enthousiaste review, daar doen we het voor!

Anke
20 december 2022

Dank voor de chocoladeverrassing! Ik waardeer jullie energie om steeds nieuwe veganistische producten te ontwikkelen. Deze keer aubergines in pitabroodje. idee is goed maar zou iets minder taai mogen zijn. De hoeveelheid frites is erg veel, mag voor mij door de helft.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anke, heel erg bedankt voor de waardevolle feedback, daar leren we van! We gaan zeker kijken hoe we de bereidingstijd kunnen verbeteren, zodat het gerecht nog smaakvoller wordt. We blijven altijd zoeken naar nieuwe gerechten waar je blij van wordt (dat is onze definitie van comfort-food) en we hopen je zo te blijven verrassen!

Nina
19 december 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Nina, dank je wel voor deze mooie score, daar worden wij heel blij van!

Richard
17 december 2022

Jammer dat je pas bij 25 euro mag bestellen .

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Richard, vanwege alle kostenstijgingen (energie, personeel, inkoop goederen etc) kunnen wij momenteel alleen 2 fietsbezorgers per dag inzetten. De postcodes verder dan 4 km van ons restaurant kosten ons daarom wat meer tijd om te bezorgen. Wij konden kiezen om deze postcodes helemaal niet te rijden, maar dat vonden wij zo jammer voor de vaste klanten in die gebieden. Een stijging van het bestelbedrag was het (minder leuke) alternatief. Bij (vooraf bestellen en) afhalen is er geen minimum bedrag en ook geen bezorgkosten, wellicht is dat nog een optie. Wij hopen op je begrip en hopen je ook als trouwe klant te blijven bedienen.

Lisette
17 december 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Lisette, super bedankt voor deze mooie review en heel fijn dat het zo gesmaakt heeft!

Tjarko
16 december 2022

Was deze keer echt veel te koud.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Tjarko, wat onzettend vervelend dat het eten niet goed is aangekomen, onze excuses hiervoor! We nemen graag contact met je op om dit goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien.

Marjolijn
11 december 2022

Fijn dat er gehoord is gegeven aan het verzoek de vorige review: minder zout in de guacamole! 😋

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Marjolein, fijn dat je hebt opgemerkt! Mocht je nog meer tips hebben hoe we van je 4-sterren een 5-sterren ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag. Je kunt altijd mailen naar hello@freshandfriends.nl en/of bellen. We waarderen de feedback enorm! Hopelijk tot gauw.

Gijs
28 november 2022

De bezorging was er binnen twintig minuten echt top! De Holy Guacamole burgers hadden we besteld, de burgers zelf waren knapperig en een lekkere (niet te drogen wat soms bij vega burgers kan zijn) vulling. Daarnaast waren ze goed belegd met goede toppings en voldoende Guacamole.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Gijs, dank je wel voor deze mooie feedback! Heb je nog een tip hoe wij van de 4 sterren een 5-sterre ervaring kunnen maken, laat het ons gerust weten. Daar kunnen we van leren. Hopelijk tot gauw!

Yvette
26 november 2022

Zo fijn dat er verantwoordelijkheid “gesnackt” kan worden . Jullie eten is echt heerlijk !

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Yvette, dank je wel voor deze mooie feedback! Ons comfort-food staat voor: Eten waar je blij van wordt. Fijn dat je het ook zo ervaart! We hopen je gauw weer als tevreden klant te verwelkomen.

Jelle
25 november 2022

De aubergine kebab was een beetje kleiner dan verwacht. Hij voelt niet gelijkwaardig aan de andere opties.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jelle, dank je wel voor deze waardevolle feedback. Wij gaan kijken hoe wij deze ervaring kunnen verbeteren!

Zohara Shoval
13 november 2022

Wat smaak betreft was het super lekker. Echt genieten. Ook de bezorging was goed. Zelfs een kwartiertje eerder dan gevraagd. Het enige minpunt was dat mijn Bacon cheeseburger te lauw was en uitklaar is gevallen.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Zohara, dank je wel voor deze waardevolle feedback! We nemen graag contact met je op om het goed met je te maken, want dit is niet de service waar wij voor staan. We hopen je gauw weer als tevreden klant te mogen terug zien!

Calvin Rans
11 november 2022

Simy amazing!

Reactie van Fresh & Friends

Your feedback: Simply lovely! :) thank you so much

Riri
5 november 2022

Food was delicious as always! These burgers are the best in town! I love food, I respect and love all kind of flavours.. these burgers are the best!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Riri, thank you so much for your amazing feedback! We are so happy that you liked the food and we hope to see you again soon as happy customer.

Marjolijn
4 november 2022

Heerlijk, maar in de Holy Guacemoly mag wel wat minder zout, en dat vind ik niet gauw...😏

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Marjolein, dank je wel voor je feedback! We doen meestal wat extra zout bij de guacamole, maar dat is wellicht deze keer wat teveel geweest, onze excuses daarvoor! We hebben het doorgegeven aan de keuken om daar voorzichtiger mee te zijn. Dank je wel en we hopen je gauw weer als tevreden klant te mogen verelkomen.

Yoëlle
1 november 2022

Heerlijke burgers en ook nog eens vegetarisch! We moesten 1,5 uur wachten voordat het kwam, maar dan heb je wel wat! De beste burgers van Delft en heerlijke frites! Echter, het zou fijn zijn als er op de website een indicatie zou staan hoelang de gemiddelde bezorgtijd is. Hoewel het begrijpelijk is dat er personeelstekorten zijn, hadden wij niet verwacht dan we bij een bestelling op maandagavond om 19:00 tot 20:30 moesten wachten op ons eten. Verder niks op aan te merken!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Yoelle, dank je wel voor je waardevolle feedback! Onze excuses voor de veel te lange wachttijd. Dat is niet de service waar we voor staan! Graag nemen we contact met je op om een passende oplossing te vinden. We hopen je gauw weer als tevreden klant te verwelkomen!

Elise
30 oktober 2022

Bezorging duurde lang nadat ik bericht kreeg dat de bestelling onderweg was. Hoewel de burger echt heel lekker was, was hij wel lauwwarm en de patat helaas koud. Kwaliteit van het eten echt top!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Elise, heel erg bedankt voor je waardevolle feedback. Onze oprecht excuses dat het eten niet naar verwachting werd bezorgd, dat is niet de service waar wij voor staan! We neme graag contact met je op om een passende oplossing te vinden. We hope je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien.

Hélène
29 oktober 2022

De frietjes worden erg snel koud in het papieren zakje. Ik heb wel erg genoten van de lasagne.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Helene, dank je wel voor deze waardevolle feedback! Fijn dat de lasagne zo heeft gesmaakt, we zijn er zelf ook dol op. We gaan kijken of we frites op een andere, net zo duurzame manier beter kunnen verpakken, zonder dat de kosten omhoog schieten. Het is een uitdaging, maar we doen ons best!

Anke
17 oktober 2022

heerlijke seitan sate!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anke, dank je wel voor je mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren een 5-sterren ervaring kunnen maken, laat het ons gerust weten, daar leren we van! Je kan ons altijd mailen hello@freshandfriends.nl of bellen: 015-2002181. Nogmaals bedankt voor je feedback!

Enrique
15 oktober 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Enrique, heel erg bedankt voor deze mooie feedback, daar worden we heel blij van!

Stefan
13 oktober 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Stefan, heel erg bedankt voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Jasmijn
9 oktober 2022

Wat je verwacht van een cheeseburger, maar dan vega. Voor mij teveel saus (ketchup?) of een andere overheersende smaak, maar dat is persoonlijk. Cheesecake was ook erg lekker. Omdat hij er minder mooi uit zag ontving ik er twee, wat een service.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jasmijn, dank je wel voor deze mooie review en heel fijn dat het zo heeft gesmaakt! Mocht je minder saus wat lekkerder vinden, zet dat dan gerust in het opmerkingen-veld. Dan houden we er zeker rekening mee. We hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien!

Stefan
6 oktober 2022

Eten is normaal gesproken erg lekker maar kwam deze keer lauw/koud aan. Het duurde ook anderhalf uur voordat het er was. De Brie happy burger was deze keer ook aan de onderkant helemaal doorweekt door het vocht van de ingrediënten erbovenop.

Reactie van Fresh & Friends

Beste Stefan, onze oprechte excuses voor deze ervaring, dat is niet de service waar wij voor staan! De bezorging is in deze tijd van personeelstekorten geen makkie, onze excuses hiervoor. We nemen graag contact met je op om het goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

F
5 oktober 2022

Het was 25 minuten te laat. Best lang wachten met kinderen. ;-) Ik zij het fijn vinden als je de kinderburger ook los kon bestellen. Verder super en tot de volgende keer!

Reactie van Fresh & Friends

Beste F, dank je wel voor deze mooie review! De bezorging in deze tijd van personeelstekorten is inderdaad een grote uitdaging, onze excuses hiervoor. Mocht je in de buurt zijn, dan kan je ook altijd bestellen en afhalen, dan heb je de tijd helemaal zelf in de hand. Nogmaals dank en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

Laleh
28 september 2022

Quantity & Quality are both good

Reactie van Fresh & Friends

Hi Laleh, thank you so much for your lovely feedback! We hope to see you again soon as happy customer.

Djoeke
25 september 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Djoeke, dank je wel voor je feedback! Mocht je nog een tip hebben hoe we van je 4-sterren de volgende keer een 5-sterren beleving kunnen maken, dan horen we dat heel graag!

Esther
25 september 2022

Het eten smaakte erg goed! We moesten er wel even voor wachten, maar we werden netjes gebeld dat het wat langer duurde en we kregen wat extra's voor het ongemak. Dat vonden we heel netjes!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Esther, dank je wel voor deze mooie feedback. In deze tijden van personeelskrapte is het soms een lastige puzzel om het eten op tijd bij de klant te bezorgen, maar we proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Dank je wel voor je begrip, dat waarderen we zeer!

Rebecca Chen
24 september 2022

One of the best vegan and vegetarian burgers we have had! Pretty presentation, amazing flavor and great quantity. Will order again!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Rebecca, thank you so much for this lovely feedback, we are so happy to hear that you like it!

Henk
23 september 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Henk, dank je wel voor deze mooie beoordeling en heel fijn dat het zo heeft gesmaakt, daar doen we het voor!