Beoordelingen van Fresh & Friends Delft

Recente recensies

5.0
Anoniem
26 januari 2023
K.
25 januari 2023

Prima burgers en knapperige friet. Superleuk ingepakt. Made with love.

Marjolijn
22 januari 2023
DRI
20 januari 2023

Best burgers and fries! Very nice service.

CCC
15 januari 2023

The burger and fries excellent, as always. Was not a fan of the shoarma, as it was heavy on the aubergine and Tahine without crunchy vegetables to counterbalance. Would not order this again. Lasagna that I had before also was not really tasty. My advice would be to stick to the burgers, which always deliver.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
15 januari 2023

Het eten kon niet bij ons worden bezorgd omdat er te weinig bezorgcapaciteit was, dat kan natuurlijk gebeuren. Er voor gekozen om het om 20.10u op te halen, wij waren er ook stipt op tijd. 10 minuten later thuis; alles koud! Hoe kan dat? En niet zo'n beetje ook! Stond het blijkbaar gewoon al een tijd op ons te wachten (19.42u besteld)...? Dat was echt zooo balen want het eten is anders echt top! Het is zo'n goed concept, duurzaam, vers! Het eten is heerlijk maar het moet wel warm zijn.

Pieter-Jan
8 januari 2023

Zeer lekkere burgers, ook voor wie de vlees-variant gewend is. Zoals gevraagd stond op elke burger welke het was, helemaal top!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Pieter-Jan, wat fijn dat het zo heeft gesmaakt. We hopen inderdaad ook de vleeseters over te halen om iets te minderen met vlees, zonder in te hoeven leveren op smaak! We hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien.

Tjarko
7 januari 2023
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Tjarko, dank je wel voor je fijne review, daar worden we blij van! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4-sterren een 5 sterren ervaring kunnen maken voor de bezorging, laat het ons weten. Je kan ons 24/7 bereiken op hello@freshandfriends.nl en bellen is ook altijd gezellig :)

Joris
25 december 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Joris, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Stefania
25 december 2022

De burgers zijn erg lekker! Minpunt: geen glutenvrije brood beschikbaar dus ik kreeg mijn burger zonder brood, wel voor hetzelfde prijs... je kunt het tegenwoordig niet maken om geen GF brood te hebben eigenlijk....

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Stefania, je hebt helemaal gelijk! Toen wij een klein jaar geleden begonnen konden wij geen mooi glutenvrij brood vinden, maar er kan in de tussentijd best veel zijn veranderd. We gaan actiever op zoek naar GF brood en we hopen je hiermee beter van dienst te kunnen zijn!

anoniem
23 december 2022

Eten was weer heerlijk

Reactie van Fresh & Friends

Hoi, dank je wel voor deze mooie review, daar worden we blij van!

Maud
21 december 2022

Bezorging was supersnel. Vooral de cheeseburger en lasagne waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Maud, dank je wel voor deze enthousiaste review, daar doen we het voor!

Anke
20 december 2022

Dank voor de chocoladeverrassing! Ik waardeer jullie energie om steeds nieuwe veganistische producten te ontwikkelen. Deze keer aubergines in pitabroodje. idee is goed maar zou iets minder taai mogen zijn. De hoeveelheid frites is erg veel, mag voor mij door de helft.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anke, heel erg bedankt voor de waardevolle feedback, daar leren we van! We gaan zeker kijken hoe we de bereidingstijd kunnen verbeteren, zodat het gerecht nog smaakvoller wordt. We blijven altijd zoeken naar nieuwe gerechten waar je blij van wordt (dat is onze definitie van comfort-food) en we hopen je zo te blijven verrassen!

Nina
19 december 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Nina, dank je wel voor deze mooie score, daar worden wij heel blij van!

Richard
17 december 2022

Jammer dat je pas bij 25 euro mag bestellen .

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Richard, vanwege alle kostenstijgingen (energie, personeel, inkoop goederen etc) kunnen wij momenteel alleen 2 fietsbezorgers per dag inzetten. De postcodes verder dan 4 km van ons restaurant kosten ons daarom wat meer tijd om te bezorgen. Wij konden kiezen om deze postcodes helemaal niet te rijden, maar dat vonden wij zo jammer voor de vaste klanten in die gebieden. Een stijging van het bestelbedrag was het (minder leuke) alternatief. Bij (vooraf bestellen en) afhalen is er geen minimum bedrag en ook geen bezorgkosten, wellicht is dat nog een optie. Wij hopen op je begrip en hopen je ook als trouwe klant te blijven bedienen.

Lisette
17 december 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Lisette, super bedankt voor deze mooie review en heel fijn dat het zo gesmaakt heeft!

Tjarko
16 december 2022

Was deze keer echt veel te koud.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Tjarko, wat onzettend vervelend dat het eten niet goed is aangekomen, onze excuses hiervoor! We nemen graag contact met je op om dit goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien.

Marjolijn
11 december 2022

Fijn dat er gehoord is gegeven aan het verzoek de vorige review: minder zout in de guacamole! 😋

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Marjolein, fijn dat je hebt opgemerkt! Mocht je nog meer tips hebben hoe we van je 4-sterren een 5-sterren ervaring kunnen maken, dan horen we dat graag. Je kunt altijd mailen naar hello@freshandfriends.nl en/of bellen. We waarderen de feedback enorm! Hopelijk tot gauw.

Gijs
28 november 2022

De bezorging was er binnen twintig minuten echt top! De Holy Guacamole burgers hadden we besteld, de burgers zelf waren knapperig en een lekkere (niet te drogen wat soms bij vega burgers kan zijn) vulling. Daarnaast waren ze goed belegd met goede toppings en voldoende Guacamole.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Gijs, dank je wel voor deze mooie feedback! Heb je nog een tip hoe wij van de 4 sterren een 5-sterre ervaring kunnen maken, laat het ons gerust weten. Daar kunnen we van leren. Hopelijk tot gauw!

Yvette
26 november 2022

Zo fijn dat er verantwoordelijkheid “gesnackt” kan worden . Jullie eten is echt heerlijk !

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Yvette, dank je wel voor deze mooie feedback! Ons comfort-food staat voor: Eten waar je blij van wordt. Fijn dat je het ook zo ervaart! We hopen je gauw weer als tevreden klant te verwelkomen.

Jelle
25 november 2022

De aubergine kebab was een beetje kleiner dan verwacht. Hij voelt niet gelijkwaardig aan de andere opties.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jelle, dank je wel voor deze waardevolle feedback. Wij gaan kijken hoe wij deze ervaring kunnen verbeteren!

Zohara Shoval
13 november 2022

Wat smaak betreft was het super lekker. Echt genieten. Ook de bezorging was goed. Zelfs een kwartiertje eerder dan gevraagd. Het enige minpunt was dat mijn Bacon cheeseburger te lauw was en uitklaar is gevallen.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Zohara, dank je wel voor deze waardevolle feedback! We nemen graag contact met je op om het goed met je te maken, want dit is niet de service waar wij voor staan. We hopen je gauw weer als tevreden klant te mogen terug zien!

Calvin Rans
11 november 2022

Simy amazing!

Reactie van Fresh & Friends

Your feedback: Simply lovely! :) thank you so much

Riri
5 november 2022

Food was delicious as always! These burgers are the best in town! I love food, I respect and love all kind of flavours.. these burgers are the best!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Riri, thank you so much for your amazing feedback! We are so happy that you liked the food and we hope to see you again soon as happy customer.

Marjolijn
4 november 2022

Heerlijk, maar in de Holy Guacemoly mag wel wat minder zout, en dat vind ik niet gauw...😏

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Marjolein, dank je wel voor je feedback! We doen meestal wat extra zout bij de guacamole, maar dat is wellicht deze keer wat teveel geweest, onze excuses daarvoor! We hebben het doorgegeven aan de keuken om daar voorzichtiger mee te zijn. Dank je wel en we hopen je gauw weer als tevreden klant te mogen verelkomen.

Yoëlle
1 november 2022

Heerlijke burgers en ook nog eens vegetarisch! We moesten 1,5 uur wachten voordat het kwam, maar dan heb je wel wat! De beste burgers van Delft en heerlijke frites! Echter, het zou fijn zijn als er op de website een indicatie zou staan hoelang de gemiddelde bezorgtijd is. Hoewel het begrijpelijk is dat er personeelstekorten zijn, hadden wij niet verwacht dan we bij een bestelling op maandagavond om 19:00 tot 20:30 moesten wachten op ons eten. Verder niks op aan te merken!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Yoelle, dank je wel voor je waardevolle feedback! Onze excuses voor de veel te lange wachttijd. Dat is niet de service waar we voor staan! Graag nemen we contact met je op om een passende oplossing te vinden. We hopen je gauw weer als tevreden klant te verwelkomen!

Elise
30 oktober 2022

Bezorging duurde lang nadat ik bericht kreeg dat de bestelling onderweg was. Hoewel de burger echt heel lekker was, was hij wel lauwwarm en de patat helaas koud. Kwaliteit van het eten echt top!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Elise, heel erg bedankt voor je waardevolle feedback. Onze oprecht excuses dat het eten niet naar verwachting werd bezorgd, dat is niet de service waar wij voor staan! We neme graag contact met je op om een passende oplossing te vinden. We hope je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien.

Hélène
29 oktober 2022

De frietjes worden erg snel koud in het papieren zakje. Ik heb wel erg genoten van de lasagne.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Helene, dank je wel voor deze waardevolle feedback! Fijn dat de lasagne zo heeft gesmaakt, we zijn er zelf ook dol op. We gaan kijken of we frites op een andere, net zo duurzame manier beter kunnen verpakken, zonder dat de kosten omhoog schieten. Het is een uitdaging, maar we doen ons best!

Anke
17 oktober 2022

heerlijke seitan sate!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anke, dank je wel voor je mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de 4 sterren een 5-sterren ervaring kunnen maken, laat het ons gerust weten, daar leren we van! Je kan ons altijd mailen hello@freshandfriends.nl of bellen: 015-2002181. Nogmaals bedankt voor je feedback!

Enrique
15 oktober 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Enrique, heel erg bedankt voor deze mooie feedback, daar worden we heel blij van!

Stefan
13 oktober 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Stefan, heel erg bedankt voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Jasmijn
9 oktober 2022

Wat je verwacht van een cheeseburger, maar dan vega. Voor mij teveel saus (ketchup?) of een andere overheersende smaak, maar dat is persoonlijk. Cheesecake was ook erg lekker. Omdat hij er minder mooi uit zag ontving ik er twee, wat een service.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jasmijn, dank je wel voor deze mooie review en heel fijn dat het zo heeft gesmaakt! Mocht je minder saus wat lekkerder vinden, zet dat dan gerust in het opmerkingen-veld. Dan houden we er zeker rekening mee. We hopen je gauw weer als tevreden klant terug te zien!

Stefan
6 oktober 2022

Eten is normaal gesproken erg lekker maar kwam deze keer lauw/koud aan. Het duurde ook anderhalf uur voordat het er was. De Brie happy burger was deze keer ook aan de onderkant helemaal doorweekt door het vocht van de ingrediënten erbovenop.

Reactie van Fresh & Friends

Beste Stefan, onze oprechte excuses voor deze ervaring, dat is niet de service waar wij voor staan! De bezorging is in deze tijd van personeelstekorten geen makkie, onze excuses hiervoor. We nemen graag contact met je op om het goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

F
5 oktober 2022

Het was 25 minuten te laat. Best lang wachten met kinderen. ;-) Ik zij het fijn vinden als je de kinderburger ook los kon bestellen. Verder super en tot de volgende keer!

Reactie van Fresh & Friends

Beste F, dank je wel voor deze mooie review! De bezorging in deze tijd van personeelstekorten is inderdaad een grote uitdaging, onze excuses hiervoor. Mocht je in de buurt zijn, dan kan je ook altijd bestellen en afhalen, dan heb je de tijd helemaal zelf in de hand. Nogmaals dank en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

Laleh
28 september 2022

Quantity & Quality are both good

Reactie van Fresh & Friends

Hi Laleh, thank you so much for your lovely feedback! We hope to see you again soon as happy customer.

Djoeke
25 september 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Djoeke, dank je wel voor je feedback! Mocht je nog een tip hebben hoe we van je 4-sterren de volgende keer een 5-sterren beleving kunnen maken, dan horen we dat heel graag!

Esther
25 september 2022

Het eten smaakte erg goed! We moesten er wel even voor wachten, maar we werden netjes gebeld dat het wat langer duurde en we kregen wat extra's voor het ongemak. Dat vonden we heel netjes!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Esther, dank je wel voor deze mooie feedback. In deze tijden van personeelskrapte is het soms een lastige puzzel om het eten op tijd bij de klant te bezorgen, maar we proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Dank je wel voor je begrip, dat waarderen we zeer!

Rebecca Chen
24 september 2022

One of the best vegan and vegetarian burgers we have had! Pretty presentation, amazing flavor and great quantity. Will order again!

Reactie van Fresh & Friends

Hi Rebecca, thank you so much for this lovely feedback, we are so happy to hear that you like it!

Henk
23 september 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Henk, dank je wel voor deze mooie beoordeling en heel fijn dat het zo heeft gesmaakt, daar doen we het voor!

Stefan
18 september 2022

Eten was erg lekker. Er zat alleen net iets te veel saus en rucola op de burger naar mijn smaak. Maar dat kan voor sommige ook juist een pluspunt zijn.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Stefan, dank je voor deze waardevolle feedback. Over smaak valt inderdaad niet te twisten, maar mocht je weer een bestelling plaatsen, zet dan gerust als opmerking of we rustig aan willen doen met de saus. Dan houden we daar rekening mee. We hopen je gauw als tevreden klant terug te zien!

Lisette
11 september 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Lisette, super bedankt voor deze mooie 5-sterren review, daar worden we heel blij van!

Antony
9 september 2022

Great vegan burger here and the girl front of house was super friendly and nice. I had the vegan bacon cheese and it was fantastic. I always get the XL fries and regret it because there's always so many to eat :D ..

Reactie van Fresh & Friends

Hi Antony, thank you so much for your kind words we truly appreciate it!

Lisette
4 september 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Lisette, dank je wel voor je compliment en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

L.P.H.
4 september 2022

Voor vegetariërs is er ruime keuze van goede kwaliteit en smaak.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi LPH, dank voor je fijne feedback! Blijf onze kaart in de gaten houden voor leuke nieuwe (bij)gerechten en we horen graag wat je ervan vndt!

jeroen van elten
28 augustus 2022

Burger was te rauw van binnen.gelukkig is een steak tartare ook lekker. En de bacon had een nasmaak van verbrande groente. Er was duidelijk aandacht besteed aan het recept en de verse ingredienten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Beste Jeroen, dank voor de feedback op onze website, daar leren we veel van! Onze oprechte excuses dat de bestelling niet volgens de kwaliteit was die je van ons mag verwachten, Dat is niet de service waar wij voor staan. Graag nemen we contact met je op om het goed te maken. We hope je gauw weer als tevreden klant terug te zien!

Peter & Yvette
20 augustus 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Peter en Yvette, dank voor deze mooie review en fijn dat het heeft gesmaakt!

Anke
15 augustus 2022

was fijn dat ik nog even gebeld ben dat de bestelling iets later kwam de volgende keer neem ik er minder saus op zodat ik de smaken beter proef. Tip: de patat was voor mij veel te veel misschien halve porties aanbieden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anke, dank je wel voor je waardevolle feedback, daar gaan we mee aan de slag! Fijn dat het gesmaakt heeft en we hopen je gauw weer als tevreden klant te mogen helpen.

Simon
11 augustus 2022

De burger was lekker en de portie was groot, helaas duurde de bezorging 110 minuten (de burger was nog wel warm gelukkig).

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Simon, onze excuses hiervoor! dat is niet de service waar wij voor staan. Graag nemen we contact met je op om dit goed te maken. Dank voor de moeite die je hebt gedaan vwb je feedback en hopelijk tot gauw!

Marjolijn Janssen
28 juli 2022

Heerlijk gegeten! Zo fijn dat alles vegetarisch is! Eén puntje: ik had als opmerking geplaatst: graag geen reclame. Dit is bij een van de gerechten toegepast, bij de andere helaas niet.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Marjolein, dank je wel voor je mooie feedback en we zijn benieuwd wat je van onze nieuwe gerechten gaat vinden! Onze excuses voor het misverstand. We zullen als team nog beter op de extra opmerkingen letten.

Anke
3 juli 2022

het zou knapperiger en krokanter kunnen. Broodje was slap geworden inclusief inhoud. Frites was matig en voor 4 personen leek de portie wel.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Anke, wat enorm vervelend dat de bestelling niet naar wens was. Onze oprechte excuses hiervoor, dat is niet de service waar wij voor staan. We hopen het natuurlijk niet, maar mocht dit ooit nog een keer voorkomen, bel ons gerust dan proberen we meteen een oplossing te vinden. We nemen graag contact met je op om het goed te maken, in ieder geval heel erg bedankt voor je waardvolle feedback!

Eduardo
22 juni 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Eduardo, dank je wel voor deze mooie review en heel fijn om te lezen dat het zo gesmaakt heeft!

Maura
20 juni 2022

We hadden eten besteld en doordat de bezorger was aangehouden duurde dit erg lang. Echt super service, want we kregen de bestelling helemaal opnieuw ivm koud eten. En ook nog een voucher en een leuk vegetarisch kookboekje erbij! Super lieve costumer support en het eten was ook nog eens heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Maura, eens in de zoveel tijd gaat alles mis bij 1 klant en in dit geval waren jullie dat, heel vervelend. We zullen er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat je toch lekker kan eten en een extraatje om het goed te maken. Fijn dat alles toch goed is gekomen!

Maarten
16 juni 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Maarten, dank je voor deze mooie score, hopelijk tot snel weer!

Jennifer
10 juni 2022

Lekker gegeten!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jennifer, dank je wel voor je mooie review en heel fijn dat het heeft gesmaakt, daar doen we het voor!

Annemijn
10 juni 2022

Lekkere lasagna en fijn dat het zo snel bezorgd wordt!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Annemijn, fijn dat de lasagne zo goed heeft gesmaakt en dank je voor deze mooie review!

AT
3 juni 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi AT, dank je wel voor deze mooie review. Daar worden we heel blij van!

Jesper
28 mei 2022

De baconburger was heel lekker, ik kom zeker nog eens opnieuw om de andere burgers ook te proberen!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jesper, wat superfijn dat het zo gesmaakt heeft! We hopen je gauw weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe burger, of weer dezelfde... wat geeft dat nou? :)

Jos
22 mei 2022

Als ik eten bestel, dan bestel ik het liefst altijd bij Fresh & Friends (voorheen Viva Vega). De zuivere en verse ingrediënten, maken het een super alternatief ten opzichte van de conventionele fastfood waar troep in zit. Daarnaast smaakt het allemaal helemaal geweldig! En de burgers smaken zoals een burger hoort te smaken (en eigenlijk zelfs beter)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jos, onze werkdag starten wij met een dagstart waar wij o.a. de reviews van klanten voorlezen en van deze prachtige review werden wij allemaal een beetje stil. Heel erg bedankt voor deze mooie woorden, die worden zeer gewaardeerd!

Eduardo
22 mei 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hi Eduardo, dank je wel voor deze mooie beoordeling, fijn dat het zo gesmaakt heeft!

Annemijn
19 mei 2022

Vooral de cheeseburger was super lekker! De crunchy kip was een beetje droog, maar verder genoten. Eten werd warm en snel bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Annemijn, dank je wel voor je feedback! We gaan aan de hand hiervan de kipburger testen op een kortere productietijd om te kijken of we daarmee de kwaliteit kunnen verbeteren. fijn dat het verder gesmaakt heeft en hopelijk tot gauw!

Rosanne
17 mei 2022

Het viel me op dat je geen mayonaise kon bestellen, je moest kiezen tussen friet of een saus. Dat kan niet de bedoeling zijn toch? Verder smakelijk en goed op tijd bezorgd. Het was niet echt warm en ik wil nog eens bestellen om de smaak goed te beoordelen. In ieder geval fijn dat dit aanbod er bij is gekomen in Delft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Rosanne, dank je voor deze waardevolle feedback! We hebben de optie meteen toegevoegd zodat bestellen in de toekomst nog makkelijker wordt. Graag nemen we ook contact met je op om je ervaring met het lauwe eten een beetje goed te maken. Nogmaals bedankt voor je tip!

David R
16 mei 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi David, dank je wel voor deze mooie review! Mocht je nog een tip hebben hoe we van de bezorging een 5/sterrenreview kunnen maken, dan horen we dat graag. Dank je wel!

Jennifer
15 mei 2022

De frietjes waren al aardig afgekoeld en er zat wel heel veel topping op de burgers. Daardoor een beetje nattig en klef. Smaken zijn wel heerlijk. Maar dus iets minder saus/kaas/sla erop zou beter zijn! Voorheen was die verhouding beter!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jennifer, Dank je wel voor deze waardevolle feedback en we nemen graag contact met je op om dit goed te maken. Daarbij gaan we onze keukenprocessen nog nauwer opvolgen zodat we een constante kwaliteit kunnen garanderen. Nogmaals bedankt!

ShAb
12 mei 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Shab, dank je wel voor deze mooie 5/sterrenreview, daar worden we heel blij van!

Sara
11 mei 2022

As always the best burger in Delft! Love it so much! The quality and the delivery service are super. I recommend it wholeheartedly :)

Reactie van Fresh & Friends

Thank you Sara for being such a loyal customer! We love to serve you again soon.

Marjolijn Janssen
7 mei 2022

Blij met Fresh & Friends! Heerlijk eten en zo fijn dat ook veganisten eens lekker kunnen bestellen😋 Super dat alles in karton en papier is verpakt! Een klein puntje: ik had gevraagd zonder rucola, maar het zat er toch bij. Kan gebeuren hoor.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Marjolein, dank voor de mooie review, maar inderdaad slordig van ons dat we de bestelling niet goed hebben gelezen. We nemen graag contact met je op om dat goed te maken en we hopen je gauw weer als tevreden klant terug te mogen zien!

Hicham
1 mei 2022

Het eten was verukkelijk! Met name de zoete aardappel friet was “to die for” met de truffel mayonaise. Zowel de vegetarische als vegan burgers deden absoluut niet onder voor een high quality meat burger en de vegan bacon was super krokant en lekker. Ik zou volgende keer iets minder saus nemen maar verder echt te gek. Kijk ernaar uit om de volgende keer de Aziatische gestoomde broodjes te proberen. Jullie zien ons zeker terug!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Hicham, wat een prachtige review, dank je wel! En heel erg bedankt voor de moeite die je hebt genomen om naar ons toe te komen omdat jullie buiten ons bezorggebied wonen, dat waarderen wij zeer.

Conchita
22 april 2022

Leuk extra kadootje erbij en weer van goede kwaliteit die burgers.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Conchita, dank je wel voor deze mooie feedback, fijn dat het gesmaakt heeft!

Post
18 april 2022

Heerlijke en originele gerechten Zeker een aanrader

Reactie van Fresh & Friends

Dank je wel voor deze mooie review, daar worden we heel blij van (en hopelijk jij ook natuurlijk..:))

Kevin
15 april 2022

Top heerlijk fresh and vriendelijk doen hun naam eer aan

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Kevin, dank je wel voor deze mooie review, fijn dat het heeft gesmaakt en dat we onze friendly-boodschap hebben waar gemaakt!

Kevin
11 april 2022

Helaas… sinds Viva Vega is overgegaan in Fresh&Friends is het niet meer helemaal hetzelfde. Het ergste was verbrande oneetbare zoete aardappel frites. Die hebben we moeten weggooien. Verder is helaas het recept van de Holy Guacamole burger aangepast. Wat de lekkerste burger ooit was (vega of niet), is nu een beetje droog en de smaak wordt overheerst door een pittige saus. Al met al verandering in de verkeerde richting. Viva Vega was een favorieten maar ik weet niet of we hier nog een keer gaan bestellen… Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Kevin, we hebben dit niet goed gedaan, sorry! Wij vinden het heel jammer dat we een trouwe klant als jij zo hebben teleurgesteld en dat willen we graag goedmaken. Het recept van de Holy Guacamole is niet aangepast, maar ik denk dat er per ongeluk een saus is verwisseld. Door productschaarste hadden we tijdelijk een andere zoete aardappelfrites, die inderdaad een kortere verwerkingstijd had. Al met al, geen smoesjes maar actie en we komen er graag bij je op terug.

Joep
3 april 2022

Snelle bezorging een heerlijke burger en lekkere knapperige patatjes. Wij hebben lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Joep, dank je wel voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

JAKOB DE SWAAN ARONS
2 april 2022

Ik kwam voor het eerst. Binnen waren alleen een paar klanten die kwamen afhalen, zoals ik. Het is niet leuk om geen personeel van de winkel te zien en niet begroet te worden. Misschien een raam aanbrengen waar nu de menus hangen. Het oogt verder vriendelijk en schoon. De patat was na thuiskomst, 5’ na het afhalen al te hard. De broodjes zagen er leuk uit maar werden snel koud en ook te hard. Mijn vrouw vond haar portie veggie chicken te hard, te klein met te weinig saus. Voor wat geboden wordt vonden wij €13,50 aan de hoge kant. Alle begin is moeilijk, we bewonderen de onderneming.

Reactie van Fresh & Friends

Beste Jakob, onze oprechte excuses dat wij niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Dat willen we graag goedmaken. Ons nieuwe (maar nog wel onervaren keuken)team raakt steeds beter ingewerkt zodat we in de toekomst onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We nemen graag contact met je op voor een tweede kans!

Sara
30 maart 2022

As usual Fresh & Friends does not disappoint. The best vegetarian burger I have ever had, hands down. It is delicious and the portions are very generous. Love it!

Reactie van Fresh & Friends

Hands in the air for this lovely review, thank you so much!

M. Valk
27 maart 2022

De patat, cheeseburgers en saté waren weer erg lekker, wij vinden jullie patat de beste patat! Een foutje van onze kant met bestellen was heel klantgericht opgelost en we kregen zelfs nog een lief kaartje toe!

Reactie van Fresh & Friends

Dank je voor deze mooie review en naast lekker eten, staat de klant ook echt centraal bij ons, dus service houden we hoog. Fijn dat we het voor je hebben kunnen oplossen.

Lisette
27 maart 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Lisette, dank je wel voor deze mooie review, daar doen we het voor!

Annika
26 maart 2022

Hoi! Ik vind het superfijn dat jullie er 'weer' zijn (eerder waren jullie viva vega toch?). De burgers en de friet zijn heerlijk en ook de vegan specials vielen erg in de smaak. Een punt van verbetering zou het 'groen' bij de vegan specials kunnen zijn. De vega kip is heerlijk en de broodjes ook, maar ik zou het gerecht helemaal 'af' vinden als er ook wat kruidige of op smaak gebrachte groenten bij zouden zitten ipv wat stukjes sla. Dat viel qua zorg en smaak een beetje uit de toon. Maar verder was het heerlijk en we komen zeker terug!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Annika, dank je wel voor deze zeer waardevolle feedback, dat waarderen wij zeer! We hebben 2 gerechten meteen van atjar (indisch zoetzuur) voorzien en gaan voor de andere gerechten nog op zoek naar een mooi bijgerecht met smaak. Laat gerust weten wat je ervan vindt!

Michel
25 maart 2022

De primeur voor de saté gehad en het is zeker een aanrader! Zoals gewoonlijk, perfecte patat met heerlijke burgers. Wij blijven bestellen!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Michel, leuk dat je ook onze nieuwe gerechten hebt geprobeerd en dat het goed heeft gesmaakt, daar worden we blij van!

N.S
21 maart 2022

Heerlijke vega gerechten met liefde bereidt. Dat proef je. Als dank nog een heerlijke toetje gekregen💫🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fresh & Friends

Dank je wel voor deze mooie review en we maken onze gerechten met veel zorg en liefde, fijn om te weten dat het dat ook proeft!

Jacqueline
19 maart 2022

Super snel bezorgd, heerlijke originele burgers en de patat is lekker krokant.

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Jacqueline, dank je wel voor deze mooie review en fijn dat het zo heeft gesmaakt!

Roey S
13 maart 2022
Reactie van Fresh & Friends

Hoi Roey, fijn dat je tevreden bent terug gekomen, daar doen we het voor!

Karlijn
13 maart 2022

Heerlijke burgers & frietjes! Zoveel vegan opties als hier zijn er vaak niet, dus daar ben ik erg blij mee

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Karlijn, dank je wel voor deze mooie review en hou onze website in de gaten want we proberen onze menukaart steeds weer te voorzien van (nieuwe) lekkere gerechten.

Luuk
13 maart 2022

Was heerlijk, in lange tijd niet zo’n lekker vegan burger op. Complimenten ook voor de verpakking, alles was nog lekker warm. De gratis drankjes als goed maker was een leuke verassing en erg dankbaar voor. Ik zal er zeker nog een keer bestellen!

Reactie van Fresh & Friends

Hoi Luuk, dank je wel voor deze mooie review! We hopen je nog vaker als tevreden klant te mogen verwelkomen.

Roey S
10 maart 2022
Reactie van Fresh & Friends

Onze eerste review en meteen een mooie! Dank je wel en fijn dat het zo heeft gesmaakt.